Lilliputiens

Lilliputiens


Weergave per pagina
Sorteren op

Jef knuffelhond in a box

Jef verovert de harten van klein en groot in zijn leuke geschenkdoos met kleuren uit de tuin. Deze gekke en leuke knuffel vergezelt je overal. Het ideale geschenk!

19,99

Louise verovert de harten van klein en groot in haar leuke geschenkdoos met kleuren uit het sprookjesbos. Deze zachte en betoverende knuffel vergezelt je overal. Het ideale geschenk!

19,99

Een paar babypantoffeltjes in de kleuren van Nicolas de wolf, aangeboden in een mooi kartonnen doosje, ideaal als geboortegeschenk. Zo  snoezig!

22,95

Een paar babyslofjes in de kleuren van Juliette de rups, aangeboden in een mooi kartonnen doosje, ideaal als geboortegeschenk. Zo snoezig!

22,95

Jef gaat met je mee in bad! In een leuke kartonnen doos vind je een grappige badcape met hondenoortjes en een washandje met je favoriete hondje erop. Wat een prachtig geboorte cadeau!

44,95

Tutteldoekje Georges.
Kruip maar dicht tegen de ondeugende maki Georges aan en zet je fopspeen tussen zijn handjes, zodat je ze niet kwijtraakt. Deze grote, superlichte Georges laat zich maar wat graag door jou knuffelen.

25,95

Kruip maar dicht tegen onze betoverde eenhoorn Louise aan. Je kunt je fopspeen aan een van haar hoefjes vastmaken, zodat je deze niet kwijtraakt. Deze grote, superzachte knuffel laat zich maar wat graag knuffelen.

25,95

Deze Jef knuffeldoek is super zacht en kan gebruikt worden als handpop! Heerlijk zacht om mee te slapen, tuttelen en knuffelen. De fopspeen kan gemakkelijk vastgemaakt worden.

24,95